Kauskis
  • Siivous

    Siisti koti, parempi mieli

Toimitilasiivous ja kotisiivous vuosien kokemuksella kauttamme!

Palvelemme asiakkaitamme yritysten toimitilojen siivouksessa, taloyhtiöiden rappusiivouksissa ja muissa yleisten tilojen siivouksissa sekä rakennussiivouksissa ja yksityiskotien kotisiivouksessa. Ota yhteyttä, olemme palveluksessanne!

040 865 3963

Kotisiivous

040 055 5103

Asiakaspalvelu
Kotisiivous

Saatte kauttamme kodin perus- ja ylläpitosiivoukset, suursiivoukset, muuttosiivoukset, ikkunanpesu jne. Palvelemme teitä ilolla ja vuosikymmenien kokemuksella! Kysy rohkeasti tarjousta ja jätä kodin siivoushuolet kokeneiden ja koulutettujen siivoojiemme huoleksi.Toimitilasiivous ja taloyhtiöt

Siistimme taloyhtiöiden yleiset tilat ja yritysten erilaiset toimitilat. Puhtaus ja siisteys ovat osa yrityksesi imagoa. Puhtaissa tiloissa myös henkilöstösi viihtyy ja työtyytyväisyys kohenee. Taloyhtiöiden yleisten tilojen pintamateriaalit kestävät pitkään ja pitävät yllä kiinteistön arvoa kun niitä huolletaan säännöllisesti ja oikeilla menetelmillä. Me hoidamme peruspesut, suursiivoukset, ikkunapesut, porrassiivoukset ja -vahaukset, saunatilat, toimistotilat sekä teollisuus- ja liiketilasiivoukset vuosien kokemuksella.